Personværnerklering

Privacy Policy

Sist oppdatert 01.11.2022


Introduksjon


Denne siden ("Personvernerklæring") gir våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og deling av informasjonen din, og beskriver de sikkerhetstiltakene vi har satt i verk for å beskytte informasjonen som du lagrer ved hjelp av Hyperkon, og ("Hyperkon") tjenester, inkludert tjenestene som er tilgjengelige gjennom denne nettsiden, og andre programvare eller tjenester som tilbys av Hyperkon i forbindelse med slike tjenester ( "Tjenester"). Ved bruk av disse tjenestene samtykker du i innsamling, overføring, behandling, lagring, deling og andre bruksområder for informasjonen din som er beskrevet i denne personvernerklæringen.


Hvilken informasjon samler og lagrer Hyperkon?


Personlig informasjon

Når du uttrykker et ønske om å få mer informasjon om tjenestene eller registrerer deg for å bruke tjenestene, krever Hyperkon at du oppgir dine personlige kontaktinformasjon, som ditt navn, bedriftsnavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse (dette refereres til nedenfor som "personlig kontaktinformasjon"). Når du kjøper tjenestene, krever Hyperkon også at du oppgir økonomiske og faktureringsinformasjon, som faktureringsnavn og -adresse, kredittkortnummer og antall ansatte i organisasjonen som skal bruke tjenestene ("faktureringsinformasjon").

Data, Diagnostisk- og innloggingsinformasjon

Ved å bruke Hyperkon sine Tjenester, vil du kunne opprette, laste opp, lagre og dele informasjon som selskapsbeskrivelse, e-post-ID, logo, bilder, tilpassede e-poster, bruker-e-post-ID-er, osv. (dette betegnes nedenfor kollektivt som «Data»). Denne informasjonen blir lagret og vedlikeholdt på Hyperkon sitt nettsted. Hvis du støter på tekniske feil i løpet av bruken av Tjenestene, kan Hyperkon be om tillatelse til å hente en krasjrapport sammen med visse loggingsopplysninger fra systemet ditt som dokumenterer feilen («Diagnostisk informasjon»). Slik informasjon kan inneholde opplysninger om din versjon av operativsystemet, maskinvare, nettleserversjon (og .NET-versjonsinformasjon for Windows-systemer) og e-postadressen din, hvis den er oppgitt. I tillegg blir visse innloggingsinformasjon vedlikeholdt i en informasjonskapsel som er lagret lokalt på datamaskinen din (dvs. ikke på en server) for å forenkle innloggingsprosessen («Innloggingsinformasjon»).


Analyse informasjon

Når du navigerer på Hyperkons nettside og bruker våre tjenester, kan Hyperkon også samle inn informasjon ved hjelp av ofte brukte verktøy for innsamling av informasjon, som for eksempel informasjonskapsler og web-sporing («Informasjon om navigasjon på nettstedet»). Informasjon om navigasjon på nettstedet inkluderer standardinformasjon fra nettleseren din (som for eksempel type nettleser og språk i nettleseren), IP-adressen din og handlingene du utfører på Hyperkons nettside (som for eksempel visning av nettsider og klikk på koblinger). Samlet kalles denne informasjonen «Analyse informasjon».

Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler (cookies) til å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på nettstedet ditt eller andre nettsteder.

Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør det mulig for Google og dets partnere å vise annonser til brukerne dine basert på deres besøk på nettstedene dine og/eller andre nettsteder på Internett.

Brukere kan velge å ikke motta personlig tilpasset annonsering ved å besøke Ads Settings eller www.aboutads.info. Geo-Location Information

Hyperkon samler ikke inn noen informasjon om din faktiske geo-lokasjon i sanntid mens du bruker tjenestene, men det kan gjøre dette på et senere tidspunkt. Vi vil be om tillatelse før vi samler inn slik informasjon.

Hva gjør Hyperkon med informasjonen den samler inn?

Hyperkon bruker informasjonen den samler inn på følgende måter:

Personlig kontaktinformasjon - Vi bruker denne informasjonen hovedsakelig til å administrere våre tjenester til deg og gi deg oppdateringer og produktmeldinger. I henhold til Personvern- og vilkårene kan vi bruke noe av din informasjon til markedsføringsformål, som forklart nedenfor.

Faktureringsinformasjon - Hyperkon lagrer ikke noen faktureringsinformasjon på sine servere. I stedet bruker vi en betalingsleverandør, Stripe (www.stripe.com), til å lagre og behandle alle transaksjoner som er relatert til betaling. Finn informasjon om Stripe sitt personvern her.

Data, diagnostiske data og innloggingsinformasjon - Vi bruker denne informasjonen kun til å administrere og forbedre våre tjenester til deg.

Analytics-informasjon - Hyperkon kan bruke din Analytics-informasjon i forbindelse med en analyseverktøy som Google Analytics for å overvåke og analysere bruken av tjenestene, for tjenestenes tekniske administrasjon, for å øke tjenestenes funksjonalitet og brukervennlighet, og for å bekrefte at brukerne har autorisasjonen som kreves for at tjenestene skal kunne behandle deres forespørsler.

Deling og offentliggjøring av personlig informasjon

 

Tredjepartsapplikasjoner og din bruk

Hyperkon gir brukerne muligheten til å koble til deres data på tredjeparts nettsteder som Facebook, Twitter og LinkedIn. Slik linking er helt på brukernes eget ansvar. På grunn av dette kan ikke Hyperkon holdes ansvarlig eller erstatningspliktig for linking av brukernes data til slike tredjeparts nettsteder, heller ikke for hvordan slike tredjeparts nettsteder bruker slike linker.

Markedsføring og offentlighet

 

I henhold til våre vilkår og betingelser, samtykker du i at Hyperkon kan identifisere deg som kunde, og bruke ditt navn og/eller logo i Hyperkons nettsted og markedsføringsmateriell.

Personverninformasjon og salgs

Hyperkon selger ikke, leier ikke ut, eller handler ikke med dine personlige opplysninger på noen måte til tredjeparter.

Tjenesteleverandører og forretningspartnere

Hyperkon kan bruke visse pålitelige tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å hjelpe oss med å tilby, analysere og forbedre Tjenestene (inkludert, men ikke begrenset til, lagring av data, vedlikeholdstjenester, databasehåndtering, webanalyse, betalingsbehandling og forbedring av Tjenestenes funksjoner). Disse tredjepartene kan ha tilgang til dine opplysninger kun for de formålene som er nevnt ovenfor, og under forpliktelser som ligner de i denne Personvernerklæringen.

Ikke-privat eller ikke-personlig informasjon

Vi kan offentliggjøre din ikke-privat, aggregerte eller på annen måte ikke-personlige informasjon, som bruksstatistikk for våre Tjenester, etter eget skjønn.


Vår bruk og formidling av informasjon

Hyperkon vil ikke avsløre noen personlig identifiserbar informasjon om noen enkeltperson, med unntak av det som er angitt i denne Personvernerklæringen. Dette gjelder informasjon om våre kunder og informasjon våre kunder gir oss om deres kunder. Vi er ikke begrenset på noen måte i vår bruk av ikke-personlig informasjon som ikke tillater direkte tilknytning til noen bestemt enkeltperson eller ikke-identifiserbar informasjon om våre brukere (som antall kunder som bruker våre tjenester, geografisk fordeling av våre brukere, mengden informasjon som er lagret og / eller fjernet, osv.).

Bruk av dine personlige opplysninger

Vi samler inn, lagrer og behandler dine personlige identifiserbare opplysninger på servere som befinner seg i USA. På grunn av det uforutsigbare ved Internett-ruting, kan dine opplysninger passere gjennom andre land under overføringen til våre servere. Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg til å:

  • Utvikle og levere våre tjenester

  • Behandle transaksjonene dine

  • Tilby kundeservice og administrere kontoen din

  • Forbedre våre produkter, tjenester og markedsføring.

Vi gir tilgang til personlig identifiserbar informasjon om våre brukere kun til de som har behov for det for de ovennevnte formålene.

Hyperkon vil ikke selge eller leie ut noen av dine personlige identifiserbare opplysninger til tredjeparter.

Hyperkon vil ikke dele noen av dine personlige identifiserbare opplysninger med tredjeparter, med unntak av de begrensede omstendighetene som er beskrevet nedenfor.

Vi deler informasjon med tjenesteleverandører under kontrakt som hjelper oss med forretningsdriften vår, som betaling og ordrebehandling, undersøkelse av svindel, fakturering og informasjonshåndtering og -analyse. Hvis innholdsgenerering er inkludert i tjenestene dine, kan vi dele informasjon med tjenesteleverandører under kontrakt for å opprette, redigere og/eller publisere slikt innhold. Disse tredjepartene er forpliktet til å beskytte informasjonen din, og de har kontraktsfestet forbud mot å bruke dine personlige opplysninger til noe annet formål. De skal aldri få lov til å dele informasjonen din med noen tredjeparter. De har kun tillatelse til å bruke dine personlige opplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å levere disse tjenestene til Hyperkon.

Vi avslører informasjon som vi, i god tro, mener er hensiktsmessig for å samarbeide i undersøkelser av svindel eller annen ulovlig aktivitet, for å gjennomføre undersøkelser av brudd på våre bruksvilkår og/eller for å beskytte vår rett, beskytte din sikkerhet og sikkerheten til andre. For eksempel betyr dette at hvis vi gjennomfører en undersøkelse av svindel og kommer til at en av partene har bedrevet bedrageriske praksiser, forbeholder vi oss retten til å gi den personen eller enhetens kontaktinformasjon (men ikke bankkontonummer eller kredittkortinformasjon) til ofrene som ber om det.

Vi avslører informasjon i svar på et pålegg, arrest, rettens ordre, innkreving, vedlegg, ordre fra en domstolsbestemt mottaker eller annen tilsvarende rettslig prosess, inkludert pålegg fra private parter i en sivil sak. Hvis pålegget ber om informasjon om en identifisert abonnent eller begrenset gruppe abonnenter, vil vi gjøre rimelige forretningsmessige anstrengelser for å kontakte abonnenten (e) før vi gir informasjon til den parten som ber om det. Vi kan ikke garantere at vi vil kunne gjøre det i alle tilfeller, enten på grunn av en tidsbegrensning, et rettsoppgjør, manglende evne til å effektivt kontakte en abonnent, eller andre omstendigheter.

Når en bruker registrerer seg for en sub-brandet versjon av vårt tilbud gjennom lenker til Hyperkon fra vår samarbeidspartners nettsted, vil Hyperkon dele brukerens navn, e-postadresse og fysiske adresse med samarbeidspartneren for å forbedre integrasjonen mellom Hyperkons tjenester og vår samarbeidspartners tjenester. Hvis du ikke ønsker at din informasjon skal deles med Hyperkons samarbeidspartner, registrer deg da direkte hos Hyperkon eller andre underdomener, ikke gjennom en lenke fra vår partners nettsted.

Vi avslører informasjon til din agent eller juridisk representant (som innehaveren av et fullmakt du gir, eller en verge oppnevnt for deg).

Vi deler informasjon med selskaper som leverer PR- og markedsføringstjenester for oss. Slik informasjon vil kun bli delt av oss for å tilpasse, måle og forbedre våre produkter, tjenester og annonsering. Den vil ikke bli delt med tredjeparter for deres markedsføringsformål. Disse tredjepartene har kontraktsmessig forpliktet seg til å beskytte informasjonen din, og er forbudt å bruke dine personlige identifiserbare opplysninger til noe annet formål.


Som med enhver annen bedrift, er det mulig at i fremtiden, kan Hyperkon slås sammen med eller bli ervervet av en annen bedrift. Hvis en slik ervervelse skjer, vil den oppfølgende bedriften ha tilgang til informasjonen vedlikeholdt av Hyperkon, inkludert kundekontoinformasjon, men vil fortsatt være bundet av denne Personvernerklæringen inntil den er endret.

Vi deler din informasjon med våre foreldre, datterselskaper og samarbeidspartnere for å hjelpe oss å koordinere tjenestene vi tilbyr deg, håndheve våre vilkår og betingelser og fremme tillit og sikkerhet. Implementeringen av våre tjenester, ved sin natur, kan kreve bruk av din personlige informasjon til å finne andre informasjon om deg. Slik bruk kan inkludere, men ikke begrense seg til, å bruke din informasjon til å søke i offentlig tilgjengelige Internett-sider, så vel som å søke i private informasjonsdatabaser og -sider.

Implementeringen av våre Tjenester, ved sin natur, kan kreve avsløring av din personlige informasjon for å få fjernet Internett-innhold om deg. For eksempel kan vi måtte avsløre ditt navn til en nettside for å varsle dem om å fjerne Internett-innhold om deg. Dette skjer med ditt uttrykkelige samtykke for en bestemt, gitt hensikt.


Intern bruk av dine personlige opplysninger.


Vi vil beholde informasjonen din så lenge kontoen din er aktiv eller så lenge det er nødvendig for å tilby deg tjenestene. Hvis du ønsker å avbryte kontoen din eller be oss om ikke lenger å bruke informasjonen din til å tilby deg tjenestene, kan du slette kontoen din (dette vil bli gjort av Hyperkons kundeserviceteam). Hvis du sletter kontoen din, vil ikke dataene dine lenger lagres på våre servere. Selv om vi prøver å slette dataene dine fra våre servere så raskt som mulig, vær oppmerksom på at det kan være en forsinkelse fra tidspunktet du sletter kontoen din til tidspunktet dataene dine fjernes, og at noen av dataene dine kan fortsette å eksistere i en periode i sikkerhetskopier.


Endringer i personvernreglene

Hvis vi bestemmer oss for å gjøre vesentlige endringer i vår personvernerklæring, vil vi varsle deg per e-post til den primære e-postadressen som er angitt i kontoen din, og/eller poste disse endringene på nettstedets hjemmeside før de trer i kraft. Du er ansvarlig for at vi har en oppdatert, aktiv og leverbar e-postadresse for deg.

Du er også ansvarlig for jevnlig å gjennomgå personvernerklæringen og relaterte dokumenter. Vi forbeholder oss retten til å modifisere denne personvernerklæringen når som helst. Ingen endring eller modifikasjon av denne erklæringen vil være bindende med mindre det er skriftlig og undertegnet av en autorisert representant for {location.name}}, eller postet på nettstedet av en autorisert representant for Hyperkon.

Dersom Hyperkon går gjennom en forretningsmessig overgang, som fusjon, oppkjøp av et annet selskap eller salg av en del av sine eiendeler, vil brukernes personlige identifiserbare informasjon i de fleste tilfeller være en del av de overførte eiendelene. Brukerne vil bli varslet via tydelig varsel på nettstedet i 30 dager etter et eierskifte eller kontroll over deres personlige identifiserbare informasjon. Hvis, som et resultat av forretningsmessig overgang, en brukers personlige identifiserbare informasjon skal brukes på en annen måte enn den som ble oppgitt ved innsamling, vil brukerne få et valg i samsvar med vår seksjon for varsling av endringer.


Intern bruk av dine personlige opplysninger


Hvis du bor i Den europeiske unionen ("EU"), Storbritannia, Liechtenstein, Norge, Island eller Sveits, kan du ha ytterligere rettigheter med hensyn til din personlige informasjon (såkalt personlig data). Disse rettighetene kan inkludere rettigheter etter EUs generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR"), hvis du er bosatt i EU, Storbritannia, Liechtenstein, Norge eller Island. "Personlig data" er enhver data som gjelder en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Eksempler på personlige data inkluderer identifikatorer som navn, lokasjonsdata og unike online-identifikatorer.


I tillegg til de prinsippene, praksisene og policyene som er nevnt ovenfor i denne Personvernerklæringen, har Hyperkon vedtatt følgende prinsipper for behandling av personopplysninger:

Personopplysninger skal behandles lovlig, rettferdig og på en transparent måte.


Personlige data som samles inn, vil kun være de som er nødvendige for å oppfylle Hyperkon sine forpliktelser til å levere Hyperkon-tjenesten.


Personlige data skal kun oppbevares så lenge det er nødvendig for å oppfylle kontraktsmessige krav. Personlige data skal være tilstrekkelige, relevante og begrenset til det som er nødvendig i forhold til formålene de er innsamlet og/eller behandlet for. Personlige data skal være nøyaktige og, om nødvendig, holdes oppdatert.

Den dataansvarlige har rett til å be Hyperkon om tilgang til og rettelse eller sletting av deres personopplysninger, til å gå imot eller be om begrensning av behandlingen av de dataene, eller til dataportabilitet. I hvert enkelt tilfelle må en slik forespørsel gjøres skriftlig til Hyperkon.


Om California Consumer Privacy Act (CCPA)


Effektiv fra og med 1. januar 2020 tillater Californias konsumentvernlov (CCPA) californiske innbyggere å innhente visse opplysninger som samles inn av virksomheten de har et forretningsforhold til.

Hvis du er en californisk innbygger, kan du utøve visse rettigheter til å få tilgang til, begrense eller slette dine personlige opplysninger ved å sende en forespørsel gjennom denne lenken.


Community


Tjenestene våre kan inkludere offentlig tilgjengelige fellesservicer som blogger, fora og wikier. Vær oppmerksom på at eventuell informasjon du gir i disse områdene kan leses, samles inn og brukes av andre som har tilgang til dem. Dine innlegg i disse fellesskapene kan forbli selv etter at du avslutter kontoen din.

Spørsmål, klager og kontakter

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på jarle@hyperkon.no:


Hyperkon.

Attn: Privacy Officer

Aslakveien 6

Oslo

Footer contact form social links


Send oss en beskjed

Copyright 2024 Hyperkon - Personværnerklering

Vår visjon er å bygge en bedre fremtid for små bedrifter med teknologi og opplæring.